Vanzari Brebu

Sort Option
  • COD Oferta
  • Suprafata
  • Pret
  • Imagini
  • Data
  • Constructie
  • Camere
Grid
List

Casa Brebu

Brebu, Romania

21Picture(s)
1,600
Casa de vânzare în Brebu, situata la principala, in zona linistita, cu deschidere de cca.15 ml.,construita partial in 1959 si restul extinderi in timp. REGIM CONSTRUCTIV:  Fundaţie beton  Zidărie de BCA si lemn partea noua extinsa  Zidarie de BCA si cărămidă constructia anterioara,  Toclu casa imbracat cu piatra de munte,  Acoperiş învelit cu tabla cutata.
€43,000

Casa Brebu

Brebu, Romania

22Picture(s)
1,511
Casa de vânzare în Brebu, judeţul Prahova, zonă cu aer curat poziţie ideală, privelişte de poveste, acces la drum asfaltat, acces iarna foarte uşor, drum drept, teren platou fără pic de inclinaţie, fără sursa de zgomot şi gălăgie, cartier de case civilizate o zonă foarte liniştită vecini şi din Bucureşti.
€50,900

Cabana Brebu cu 5 camere

Brebu, Romania

8Picture(s)
800
Casa propusa pentru vânzare în Brebu, proprietatea se afla la o distanta de cca.20 ml de strada principala, amenajata rustic, pozitie deosebita, curte cu brazi, ideala si pentru casa de vacanta, aici se gaseste o oaza de liniste, regim constructiv P+M.
€63,000

VILA de VANZARE

Brebu, Romania

79Picture(s)
1,000
DESCRIERE: Vilă în Comună Brebu sat Pietriceaua construită din bile de lemn mai ieftin, mai sănătos, cel mai economic de întreţinut şi fără a polua mediul înconjurător, construcţii ecologie cele mai binecunoscute.
€149,000

Casa Brebu

Brebu, Romania

67Picture(s)
3,100
DESCRIERE: Casa de vânzare în Brebu, judeţul Prahova, zona cu aer curat poziţie ideală, acces la drum asfaltat, fără sursa de zgomot şi gălăgie, cartier de case civilizate, zonă foarte liniştită, casa şi curte bine întreţinută atât estetic cât şi constructiv, iluminat stradal, casa dispune de camere şi mari şi medii chiar şi uşor de întreţinut fiind un mare avantaj; DET
€194,900
    5 Results returned.Per Page