Inchirieri Spatii Comerciale

Sort Option
  • COD Oferta
  • Suprafata
  • Pret
  • Imagini
  • Data
  • Constructie
  • Camere
Grid
List

Inchirieri Spatii Comerciale Birouri

Campina, Romania

5Picture(s)
0
SPAŢIU DE ÎNCHIRIAT PENTRU BIROURI Spaţiu de închiriat în Campina cu destinaţie pentru birouri, cabinet de consultanţă în zona 0 a localităţii, dispune de multiple avantaje pentru un o firmă de succes. Locaţia este are o destinaţia multiplă cu mari avantaje de dezvoltare şi este compusă din: - 2 camere - 1 Gr.
€150

Inchirieri Spatii Comerciale Birouri

Campina, Romania

8Picture(s)
0
SPAŢIU DE ÎNCHIRIAT PENTRU BIROURI Spaţiu de închiriat în Campina cu destinaţie pentru birouri, cabinete de stomatologie, cabinet canin, în zona 0 a localităţii, dispune de multiple avantaje pentru un o firmă de succes. Locaţia este are o destinaţia multiplă cu mari avantaje de dezvoltare şi este compusă din: - 3 camere potrivite - Debara, - 1 Gr.
€450

Inchirieri Spatii Comerciale Birouri

Campina, Romania

20Picture(s)
0
SPATIU DE INCHIRIAT PENTRU BIROURI Spatiu de inchiriat in Campina cu destinatie pentru birouri, cabinete de stomatologie, cabinet canin, in zona 0 a localitatii, dispune de multiple avantaje pentru un o firma de succes. Locatia este are o destinatia multipla cu mari avantaje de dezvoltare si este compusa din : - 4 camere - 1 Gr.
€650

HALA DE INCHIRIAT CAMPINA

Campina, Romania

20Picture(s)
430
Hala (spaţiu comercial) de închiriat în Campina zona cu acces de intrare tir, camion, ideală pentru depozit materiale construcţii, produse farmaceutice, chiar şi pentru confecţii de croitorie sau alte cele. Hala este conectată la sistem de alarmă, are curent monofazic 2.20 şi trifazic 3.80, camera pentru paznic, gr.
€1,500
    4 Results returned.Per Page