Cum hotărăşti să îţi cumperi o proprietate?

Cum hotărăşti să îţi cumperi o proprietate?

Unii dintre dvs. în principiu cumpărătorii se gândesc că preţurile vor scădea dramatic, vânzătorii au optimismul că preţurile vor urca, eu spun că apartamentele cu potenţial mare se vor vinde iar celelalte vor avea doar vizualizări online, ce înseamnă? Hai să clarificam aspectul:
 Apartamentele cf. I sporit şi ne sporit cu vedere la principală, în zona ultracentrală, compartimentare decomandată clar cu suprafeţe de ex. la 2 camere cel puţin 50 mp. Ajungând undeva în apropiere de maxim 80 mp. în suprafaţa utilă şi nu construită, solicitaţi agentului imobiliar întrebări utile, nu mai povestiţi altceva în afară de nevoia dvs de interes, tranzacţia dvs. este importantă şi nu alte poveşti, aşa va irosiţi timpul şi faceţi alegeri proaste. Când pleci la un drum să cumperi o proprietate trebui să îţi stabileşti clar nevoia ta în calitate de cumpărător şi anume:

 *  Îţi stabileşti bugetul pentru achiziţie,

  • Ce tip de imobil vrei să cumperi,
  • Zonă care te interesează să cumperi,
  • Cum vrei şi nu cum îţi doreşti,
  • Hotărăşte etajul, compartimentarea, şi amenajările în funcţie de bugetul tău,
 Încearcă să nu visezi ce îţi doreşti, alege nevoia ta şi nu a altuia (vânzător sau agenţie)
 Preţul apartamentului trebui să fie pe măsură cu confortul de compartimentare, zona, etaj, vecini, îmbunătăţiri, privelişte, an construcţie, fără bulina roşie.
 Blocurile din Campina cele cu 10 etaje din Carol I sunt confundate cu blocurile din stradă Orizont care au bulina roşie şi nu pot fi cumpărate decât cu plata cash şi atunci cu o declaraţie pe propria răspundere.
Deci „ATENŢIE” blocurile Pe-urile „NU AU BULINA ROŞIE” sau ca la primul cutremur vor pica jos, păi de ce ? Cele cu 4 nu pot pica ? O casă şi ea nu poate pica ?
 Dacă gândim aşa, de ce mai căutaţi apartamente în blocurile de la Milia sau cele opuse „bloc cu cofetăria Delice” şi ele sunt înalte apropiate de cele cu 10 cu o mică diferenţă, că sunt mai noi, CUTREMURUL NU TE ÎNTREABĂ DACĂ E MAI NOU SAU MAI VECHI „Ca atunci când nici ăla cu coasa nu te întreabă dacă eşti pregătit.
 Mai departe TU HOTĂRĂŞTI.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *