Cred că m-am plictisit să văd zilnic de dimineaţă ” BUNĂ DIMINEAŢA DA CINEVA O CAFEA? Sau de seară ” NOAPTE BUNĂ” cred că au început să devină chiar şicane, nu vreau să fiu ironic dar câţi vă salutaţi pe strada când vă întâlniţi din cei care vă beţi cafeaua virtual dimineaţa ? Vă spun sigur că prea puţini.. Dacă eşti o firmă şi îţi prezinţi serviciile sau instituţii care fac diverse anunţuri sau presa online sunt perfect de acord să fiţi informaţi, poate va mai interesează să ştiţi ce se întâmplă în jurul vostru.

 Ai timp liber? Petrece cu prietenii sau cunoştinţele care încă mai sunt sau cu familia ta, timpul acum e cel mai mare duşman al fiecărui om, plimbate pe jos sau cu bicicletă, e weekend şi vrei să ieşi din starea obişnuită de zi cu zi „servici, casa masă, somn „mergi la tren fă o plimbare până la Sinaia sau în aproprierea ta, urcă pe munte fă mişcare, râzi, fi fericit, strigă cât poţi de tare de acolo de sus de pe munte şi spune „ ÎŢI MULŢUMESC DOAMNE CĂ EXIST „ îţi spun sigur că atunci când vi acasă eşti mai fericit dacă ai fi stat la televizor sau pe facebook să vezi unde au mai plecat internauţii tăi „prietenii care îţi bei cafeaua virtual şi vă spuneţi noapte bună” deci ce alegi în timpul tău liber ?  

  Să ieşi în aer liber şi să simţi că trăieşti sau alegi să ai o viaţă virtuală?

   

 Munceşti destul de mult, trăieşti puţin ca om şi ai pretenţii colosale, te gândeşti că vrei să oferi un viitor strălucit ţie, copilului, familiei tale, cu toate astea uiţi că mai trăieşti, şi mai ai nevoie şi de tine, ai nevoie să şti cine eşti „NU EXAGERA „timpul trece, vremurile se schimbă, totul e trecător” Maşini, bani, faima” nimeni nu îţi face statuie, toţi vom fi uitaţi, au fost genii, care puţini îi mai venerează, au fost mari preşedinţi care mai sunt cunoscuţi.

Asta e viaţa cu bune şi rele, accepta viaţa aşa cum o ai nu cum ţi-ai dori-o, D-zeu. Dă la fiecare doar cât poate să ducă şi nu uita „NU LĂSA PE MÂINE CE POŢI FACE AZI, CĂCI CE E MÂNA NU-I MINCIUNĂ”