Împrejurimile reprezintă un element important,

dar adesea ignorat în procesul de alegere a unei locuințe.

Fie că vrei să cumperi sau să închiriezi, pe lângă caracteristicile proprietății în sine, o importanță deosebită o are (sau ar trebui să o aibă!) și calitatea infrastructurii din zonă – un aspect ce va avea o influență semnificativă asupra calității vieții tale, pe termen lung.

Din acest punct de vedere, în afara Capitalei, inclusiv în orașele mai mici, se poate observa o evoluție clară în ultima perioadă. Potrivit Symmetrica, producător autohton de pavele şi borduri vibropresate, oraşele din provincie sunt tot mai deschise proiectelor de reamenajare a zonelor publice, autoritățile locale alocând în acest sens mai multe resurse decât în anii anteriori. Astfel, proiectele publice au reprezentat 60{0b2931acbc97cdba4eb813f26f943b0e7733d5629a44893f566f5238fcd74543} din business-ul total realizat de Symmetrica anul trecut, procent valabil şi pentru întreaga piaţă locală de pavele şi borduri, care a înregistrat o creştere a acestui segment. Creşterea se datorează în mare parte absorbţiei tot mai bune a fondurilor europene, un element-cheie, ce contribuie la derularea mult mai rapidă a lucrărilor decât în anii trecuţi, explică oficialii Symmetrica.

Ținând cont de comenzile înregistrate de companie, reprezentanții acesteia au identificat cele mai active oraşe la capitolul investiţii în infrastructură urbană, acestea fiind, în ordine, Bacău, Baia Mare, Bistriţa, Comăneşti, Iaşi, Piteşti, Ploieşti, Suceava şi Vaslui. În ceea ce priveşte tipurile de amenajări, proiecte mari, de anvergură, au fost derulate în Bacău, Comăneşti, Piteşti, Suceava şi Vaslui, celelalte oraşe din top (Baia Mare, Bistriţa, Ploieşti, Iaşi) concentrându-se mai degrabă pe mai multe proiecte în paralel, de dimensiuni mai mici.

Premium WordPress Themes Download
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
download intex firmware