Inchirieri Birouri

Grid
List

Inchirieri Spatii Comerciale Birouri

Campina, Romania

5Picture(s)
0
SPAŢIU DE ÎNCHIRIAT PENTRU BIROURI Spaţiu de închiriat în Campina cu destinaţie pentru birouri, cabinet de consultanţă în zona 0 a localităţii, dispune de multiple avantaje pentru un o firmă de succes. Locaţia este are o destinaţia multiplă cu mari avantaje de dezvoltare şi este compusă din: - 2 camere - 1 Gr.
€150

Inchirieri Spatii Comerciale Birouri

Campina, Romania

8Picture(s)
0
SPAŢIU DE ÎNCHIRIAT PENTRU BIROURI Spaţiu de închiriat în Campina cu destinaţie pentru birouri, cabinete de stomatologie, cabinet canin, în zona 0 a localităţii, dispune de multiple avantaje pentru un o firmă de succes. Locaţia este are o destinaţia multiplă cu mari avantaje de dezvoltare şi este compusă din: - 3 camere potrivite - Debara, - 1 Gr.
€450

Spatiu Comercial Campina

Campina

7Picture(s)
150
Spatiu comercial de inchiriat in Campina - Prahova, stare bună, situat la strada principala cu potential comercial, poate avea destinatie de sediu de firma, birouri, magazin, bar. Se poate inchiria la cerere si terasa, bucatarie, gratar. COMPARTIMENTARE: - 4 camere, - grupuri sanitare, - spatiu depozitare SUPRAFEŢE: - Suprafaţa construită = 150 mp.
€450

Spatiu de inchiriat

Campina

3Picture(s)
60
Spaţiu comercial de închiriat în Campina - Prahova, stare bună, situat la strada principală cu potenţial comercial, poate avea multiple destinatii, destinaţie de sediu de firma, birouri, magazin, bar, cabinet imfrumusetare. Se poate închiria imediat. COMPARTIMENTARE: salon, spaţiu bar, grupuri sanitare, spaţiu depozitare SUPRAFEŢE: Suprafaţa construită = 84 mp.
€500

Inchirieri Spatii Comerciale Birouri

Campina, Romania

20Picture(s)
0
SPATIU DE INCHIRIAT PENTRU BIROURI Spatiu de inchiriat in Campina cu destinatie pentru birouri, cabinete de stomatologie, cabinet canin, in zona 0 a localitatii, dispune de multiple avantaje pentru un o firma de succes. Locatia este are o destinatia multipla cu mari avantaje de dezvoltare si este compusa din : - 4 camere - 1 Gr.
€650
    5 Results returned.Per Page