Daca nu a-ti aflat aflat va spun eu acum …

ROMÂNIA DEVINE O OPORTUNITATE INTERESANTĂ PENTRU PENSIONARII STRĂINI CARE VOR SĂ-ȘI ROTUNJEASCĂ VENITURILE

Câteva dintre cele mai mari fonduri de pensii din lume, cu un portofoliu administrat de câteva ori mai mare decât PIB-ul României, au sesizat rentabilitatea investițiilor pe piața imobiliară din țară, ceea ce a determinat ca în ultima vreme să plaseze investiții de sute de milioane de euro în proprietăți românești. În același timp, banii de pensii ai românilor sunt plasați în titluri de stat și depozite bancare deoarece legislația în vigoare la nivel local interzice investițiile imobiliare.

Conform Money.ro, în cursul anului 2016, fonduri de pensii din Canada, Africa de Sud, Danemarca și Polonia, au plasat sute de milioane de euro în proprietăți imobiliare din România prin intermediul investitorilor imobiliari ai căror acționari sunt. Atractivitatea investițiilor în imobiliarele din România constă în randamentele foarte bune, de 6-8{0b2931acbc97cdba4eb813f26f943b0e7733d5629a44893f566f5238fcd74543}, randamente superioare piețelor mature.

Efectul acestor investiții orientate pe termen lung constă în conferirea unui climat de stabilitate și în crearea unui context favorabil pentru atragerea de noi investiții.

Cu toate acestea, reacția generală a fondurilor de pensii față de plasarea de investiții în românia este una de reținere. Această reținere este cea mai mare barieră cu care se confruntă brokerii care încearcă să atragă capital pe piața locală. Una dintre problemele majore pentru care fondurile străine de pensii nu se avântă cu încredere în investiții imobiliare în România este tocmai faptul că fondurile de pensii autohtone nu exploatează randamentele date de imobiliare, chiar dacă această oportunitate le este interzisă prin lege fondurilor de pensii din România.

Specialiștii spun că legea din țara noastră lucrează împotriva construcției încrederii investitorilor străini pentru imobiliarele din țară. Interdicția impusă fondurilor de pensii românești în ceea ce privește investițiile imobiliare se traduce, din perspectiva investitorilor străini, într-o lipsă de încredere în domeniul imobiliar.

Premium WordPress Themes Download
Premium WordPress Themes Download
Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
free download udemy course
download samsung firmware