Inchirieri Spatii Comerciale

Grid
List

SPATIU PRODUCTIE

Campina

11Picture(s)
2,035
Spatiu productie de inchiriat in Campina - Prahova D+ P+2E, stare bună, situat la strada principala cu potential comercial, poate avea destinatie de sediu de firma, birouri. Spatiu de productie se poate inchiria separat pe etaje sau partial din etaje suprafete mai mici la 4 Euro/mp. SUPRAFEŢE: - Suprafaţa utilă D+P+2 E = 2035 mp. - Suprafaţa construită la sol = 779 mp.
€4

Inchirieri Spatii Comerciale Birouri

Campina, Romania

5Picture(s)
0
SPAŢIU DE ÎNCHIRIAT PENTRU BIROURI Spaţiu de închiriat în Campina cu destinaţie pentru birouri, cabinet de consultanţă în zona 0 a localităţii, dispune de multiple avantaje pentru un o firmă de succes. Locaţia este are o destinaţia multiplă cu mari avantaje de dezvoltare şi este compusă din: - 2 camere - 1 Gr.
€150

Inchirieri Spatii Comerciale Birouri

Campina, Romania

8Picture(s)
0
SPAŢIU DE ÎNCHIRIAT PENTRU BIROURI Spaţiu de închiriat în Campina cu destinaţie pentru birouri, cabinete de stomatologie, cabinet canin, în zona 0 a localităţii, dispune de multiple avantaje pentru un o firmă de succes. Locaţia este are o destinaţia multiplă cu mari avantaje de dezvoltare şi este compusă din: - 3 camere potrivite - Debara, - 1 Gr.
€450

Spatiu Comercial Campina

Campina

7Picture(s)
150
Spatiu comercial de inchiriat in Campina - Prahova, stare bună, situat la strada principala cu potential comercial, poate avea destinatie de sediu de firma, birouri, magazin, bar. Se poate inchiria la cerere si terasa, bucatarie, gratar. COMPARTIMENTARE: - 4 camere, - grupuri sanitare, - spatiu depozitare SUPRAFEŢE: - Suprafaţa construită = 150 mp.
€450

Spatiu de inchiriat

Campina

3Picture(s)
60
Spaţiu comercial de închiriat în Campina - Prahova, stare bună, situat la strada principală cu potenţial comercial, poate avea multiple destinatii, destinaţie de sediu de firma, birouri, magazin, bar, cabinet imfrumusetare. Se poate închiria imediat. COMPARTIMENTARE: salon, spaţiu bar, grupuri sanitare, spaţiu depozitare SUPRAFEŢE: Suprafaţa construită = 84 mp.
€500

Inchirieri Spatii Comerciale Birouri

Campina, Romania

20Picture(s)
0
SPATIU DE INCHIRIAT PENTRU BIROURI Spatiu de inchiriat in Campina cu destinatie pentru birouri, cabinete de stomatologie, cabinet canin, in zona 0 a localitatii, dispune de multiple avantaje pentru un o firma de succes. Locatia este are o destinatia multipla cu mari avantaje de dezvoltare si este compusa din : - 4 camere - 1 Gr.
€650

HALA DE INCHIRIAT CAMPINA

Campina, Romania

20Picture(s)
430
Hala (spaţiu comercial) de închiriat în Campina zona cu acces de intrare tir, camion, ideală pentru depozit materiale construcţii, produse farmaceutice, chiar şi pentru confecţii de croitorie sau alte cele. Hala este conectată la sistem de alarmă, are curent monofazic 2.20 şi trifazic 3.80, camera pentru paznic, gr.
€1,500
    7 Results returned.Per Page