"> Termeni si Conditii - Matos

Termeni si Conditii

Termeni şi Condiţii Generale pentru utilizarea Secţiunii publice a paginii web www.matosimobiliare.ro (TCG)

  • Secţiunea 1: 

Precizări generale de termeni și condiții

Bine aţi venit pe site-ul matosimobiliare.ro, termenii şi condiţiile generale de utilizare sunt aplicabile site-ului web www.matosimobiliare.ro, orice persoană care accesează acest site, trebuie să ia la cunoștința și să citească regulile site-ului.

Acești termeni și condiții sunt obligatorii. Compania Oficial Matos Imobiliare își rezervă dreptul de a modifica/rectifica informațiile despre termeni și condiții. Site-ul www.matosimobiliare.ro este un material de informare on-line oferit de către Matos Imobiliare în scopul de a prezenta informații utile pentru colaboratori si clienţii interesaţi de ofertele agenţiei Oficial Matos Imobiliare. În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare ale acestui site, vă rugăm să nu-l utilizati.

  • Secţiunea 2: 

Drepturi de autor

Aveți permisiunea de a tipări sau descărca secțiuni de materiale din diferite zone ale acestui site, doar pentru utilizarea proprie, orice copiere, reproducere, distribuire, republicare, utilizare parțială sau completă a conținutului acestui site (texte, imagini, logo-uri, design), fără acordul companiei S.C. OFICIAL MATOS IMOBILIARE S.R.L., e interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare.

  • Secţiunea 3: 

Utilizare site

Vizitarea site-ului implică acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare. Toți vizitatorii sunt bineveniți pe acest site www.matosimobiliare.ro, site oficial al companiei
S.C. OFICIAL MATOS IMOBILIARE S.R.L., daca exista neplaceri de nefunctionarea a site-ului nu se datoreaza din culpa noastra, ci a societatii care il gazduieste sau a conexiunii dumneavoastra de internet. Nu este permisă utilizarea acestui site în scop de distrugere sau alterare a conținutului acestuia.

Singurul scop acceptat este acela al obținerii de informații şi de-a vizita ofertele în curs de promovare, inclusiv toate rubricile prezentate pe site. Nu suntem răspunzători pentru eventualele nepotriviri, indisponibilități sau alte defecte. De asemenea nu suntem răspunzători de eventualele pagube aduse către utilizatori sau către sistemele lor de calcul.

  • Secţiunea 4: 

Informații personale

Unele secțiuni ale acestui site presupun că utilizatorii să completeze date cu caracter personal (nume, număr de telefon, adresa email), pentru a beneficia de anumite servicii. Aceste date pot fi furnizate de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular si pot fi folosite doar pentru a vă comunica ofertele speciale, informațiile actualizate, sau informații suplimentare cu privire la unele oferte.


Datele furnizate nu vor fi transmise unei terțe părți decât în cazul în care compania S.C. OFICIAL MATOS IMOBILIARE S.R.L. va fi obligată legal să facă acest lucru.
Toate ofertele prezentate pe site sunt cu caracter informativ, nici una din informațiile ori datele prezentate nu crează obligații în sarcina companiei.

  • Secţiunea 5:

 Legislație.

Site-ul www.matosimobiliare.ro se supune tuturor legilor în vigoare ale Statului român. Tentativele de fraudare și orice alte acțiuni vătămătoare vor fi raportate către autoritățile competente.
Eventualele conflicte apărute între S.C. OFICIAL MATOS IMOBILIARE S.R.L. și vizitatorii acestui site vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă acest lucru nu va fi posibil, conflictele se vor soluționa prin intermediul instanțelor judecătorești.

Pentru orice informații sau nelămuriri vă rugăm să ne contactați!
Va multumim pentru timpul acordat si va dorim succes gasirii locuintei potrivite!

error: Content is protected !!