Testimoniale

4 Responses

 1. Vasile Ion spune:

  A fost popularizată în anii ’60 odată cu ieşirea colilor Letraset care conţineau pasaje Lorem Ipsum, iar mai recent, prin programele de publicare pentru calculator, ca Aldus PageMaker care includeau versiuni de Lorem Ipsum

 2. Andrei Ion spune:

  Piata imobiliara din Romania a crescut aberant. E de neinchipuit cum metrul patrat de constructie in Bucuresti e peste nivelul preturilordin Dubai sau din multe orase din Europa Occidentala. Dar asta e piata: o oglinda a bataliei dintre cerere si oferta. Pretul nu e mare sau mic, e doar cel la care se intilneste vinzatorul si cumparatorul. Nu are nimic de-a face cu valoarea obiectului tranzactionat. Acest lucru il stie putina lume.

 3. George spune:

  Multe pachete de publicare pentru calculator şi editoare de pagini web folosesc acum Lorem Ipsum ca model standard de text, iar o cautare de „lorem ipsum” va rezulta în o mulţime de site-uri web în dezvoltare. Pe parcursul anilor, diferite versiuni au evoluat, uneori din intâmplare, uneori intenţionat (infiltrându-se elemente de umor sau altceva de acest gen).

 4. Buhnescu Hrib spune:

  Explicatia rezida in efectul pe care programul Prima Casa l-a avut asupra pietei imobiliare. Initial, cei care au accesat un credit prin programul guvernamental se puteau incadra pentru o garsoniera sau un apartament de 2 camere, insa odata cu scaderea preturilor locuintelor si marirea plafonului maxim al creditului garantat in cadrul programului Prima Casa, populatia a inceput sa se indrepte si spre apartamente cu un numar superior de camere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *